Partners


Samenwerken levert win-win-win op

Vanaf de start is het concept Swim2Play gericht op het verbinden van scholen, gemeenten en verenigingen. Als bedrijf werken wij ook samen met diverse andere bedrijven en instellingen. De energie dit oplevert maakt dat wij steeds verder kunnen groeien, bijschaven en nieuwe ideeën opperen en opdoen. Samenwerken moet alle partijen iets opleveren. De onderstaande partners geven ons extra mogelijkheden, waar wij blij mee zijn. Neem een kijkje op hun website en laat je inspireren!

Bad Hesselingen heeft ons de ruimte gegeven om onze ideeën ook daadwerkelijk vorm te geven. Niet alleen in de vorm van overlegruimte, maar ook in de vorm van de mogelijkheid om tijdens het schoolzwemmen activiteiten uit te proberen. Een enthousiast team, doortastend management en een breed netwerk. Een voorbeeld voor veel andere zwembaden op het gebied van innovatie.

Zwembadspelen heeft in overleg met Bad Hesselingen een experience centre gemaakt. In het ontwerpen van opblaasbare zwembadattracties zijn zij bijzonder. Daarnaast is er al een groot assortiment op de site beschikbaar.